Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Home
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Privacy Statement
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 2 No. 1 (2022)
Vol. 2 No. 1 (2022)
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i1
Published:
2022-07-15
Articles
Pemanfaatan Tepung Daun Katuk (Sautopus Androgynus L. Merr) Menjadi Produk Cendol
Shintia Arum Handayani, Ida Ayu Putu Hemy Ekayani, Ni Wayan Sukerti
1-8
pdf
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i1.44460
Optimalisasi Penggunaan Tepung Daun Kelor (Moringa Oleifera Lam) Terhadap Kualitas Pie Susu
I Wayan Agus Adi Okayana, Cok. Istri Raka Marsiti, N. M. Suriani
9-20
PDF
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i1.44584
Tradisi Megibung pada Budaya Hindu dan Muslim di Desa Tumbu Kecamatan Karangasam Kabupaten Karangasem
Amira Anindita Rafi'i, . Damiati, Luh Masdarini
21-29
PDF
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i1.40756
Tradisi Megibunng di Desa Padangbai Kecamatan Manggis Kabupaten Karangasem
Hellena Patiran, Ni Made Suriani , Luh Masdarini
30-42
PDF
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i1.40554
Peanfaatan Okra (Abelmoschus Esculentus) Sebagai Tambahan Dalam Pembuatan Dendeng SapiI
Peanfaatan Okra (Abelmoschus Esculentus) Sebagai Tambahan Dalam Pembuatan Dendeng Sapi
Ketut Meli Yonsen
43-48
PDF
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i1.44776
Menu Utama
Home
Focus and Scope
Editorial Team
Reviewer
Peer Review Process
Author Guidelines
Publication
Ethic
Contact Us
Open Acces Policy
TEMPLATE
TEMPLATE
VISITORCOUNTER
VISITOR COUNTER
View My Stats
Developed By
Open Journal Systems
Language
English
Bahasa Indonesia
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Current Issue