Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Home
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Privacy Statement
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 2 No. 2 (2022)
Vol. 2 No. 2 (2022)
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i2
Published:
2022-08-31
Articles
Subtitusi Tepung Terigu Dengan Tepung Kara Kratok (Phaseolus Lunatus L) Dalam Pembuatan Mie Basah
Andrian Subakti, Damiati, Ida Ayu Putu Hemy Ekayani
49-58
PDF
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i2.50152
Pemanfaatan Base Genep Dalam Pembuatan Cookies
ni kadek eny Safitri
59-64
PDF
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i2.40832
Pengembangan Penyajian Tradisi Megibung Sebagai Wisata Kuliner Di Desa Budakeling Kecamatan Bebandem Kabupaten Karangasem Bali
I Wayan Setiyasa Arimbawa
65-74
PDF
Optimalisasi Penggunaan Tepung Kulit Manggis (Garcinia Mangostana L) Dalam Pembuatan Pie Susu
Ni Komang Ayu Dewi Sri Astiti
75-83
PDF
Pemanfaatan Tepung Ampas Tahu Dalam Pembuatan Mie
Ni Kadek Rika Andayani
84-91
PDF
DOI:
https://doi.org/10.23887/jk.v2i2.37691
Menu Utama
Home
Focus and Scope
Editorial Team
Reviewer
Peer Review Process
Author Guidelines
Publication
Ethic
Contact Us
Open Acces Policy
TEMPLATE
TEMPLATE
VISITORCOUNTER
VISITOR COUNTER
View My Stats
Developed By
Open Journal Systems
Language
English
Bahasa Indonesia
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Current Issue